Varza alba se curata de foile vestede din exterior, se scoate cotorul, se desfac foile, se spala si se ruleaza pentru a putea fi mai usor taiate ; se
Varza alba se curata de foile vestede din exterior, se scoate cotorul, se desfac foile, se spala si se ruleaza pentru a putea fi mai usor taiate ; se taie subtire ca fideaua, se freaca bine cu sare si se lasa deoparte pentru 10-15 minute, ca sa lase zeama. Se ia apoi varza, se stoarce bine cu ambele maini si se pune in salatiera. Cine doreste poate inlocui morcovul cu sfecla cruda sau fiarta, rasa.
Se stropeste cu zeama de lamaie, se rade deasupra morcovul, care ii da
un aspect mai viu, se amesteca bine cu smantana, care poate fi chiar
acrisoara, se presara marar tocat si se serveste imediat. Alte retete cu varza:
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise Poate inlocui si o cina .Poate merge si in caserola la serviciu . Gustoasa si hranitoare .
SALATA CU RUCOLA , TON SI OUAPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii