Se fierb ouale tari. Pe un platou oval (nu foarte plat) se asaza un strat de salata, spalata si taiata fideluta in prealabil, peste salata se asaza un
Se fierb ouale tari. Pe un platou oval (nu foarte plat) se asaza un strat de salata, spalata si taiata fideluta in prealabil, peste salata se asaza un strat de ceapa verde tocata marunt. Se stoarce, apoi, cca. 1/2 lamaie si se asterne un strat de brinza rasa fin (nu foarte multa pentru a nu fi prea sarata). Se taie 10 oua in jumatati (pe lung) si se asaza ordonat peste brinza.
Se pregateste maioneza din 2 galbenusuri fierte, mustar dulce, ulei, delikat si la sfirsit se dilueaza putin cu apa si lamiie, in care s-a topit o lingurita rasa de zahar. Se intinde maioneza uniform peste platoul preparat.
Se orneaza cu masline, frunze de patrunjel si albusul ramas de la maioneza. Se da la frigider.
Se serveste recisoara.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii