Salata pestrita

Se ia un platou cu marginile ca niste delusoare, se pun toate ingridientele: morcovul si sfecla coreeana sunt deja taiate, casacavalul se taie pai, ca

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr. cartofi pai
  • 250 gr. sunca (de calitate)
  • 100 gr. morcov coreean
  • 100 gr. sfecla rosie coreeana
  • 100 gr. porumb
  • 100 gr. cascaval pentru salate
  • maioneza

Mod de preparare

Se ia un platou cu marginile ca niste delusoare, se pun toate ingridientele: morcovul si sfecla coreeana sunt deja taiate, casacavalul se taie pai, cartofii pai se rumenesc si se aseaza si ei scursi bine anterior de ulei pe un pergament, sunca se taie si ea pai, porumbul bine scurs.

Morcovul si sfecla coreeana sunt bine condimentate si la amestecul cu maioneza poate sa nu fie necesara sarea sau piperul.

In mijlocul platoului se pune un bol mic cu maioneza, inainte de a fi servita se amesteca toate ingredientele (cu ajutorul a 2 furculite cu coada lunga) luind bolul din mijloc si punind treptat maioneza pina toate ingredientele sunt scaldate in maioneza.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc