Se ia un platou cu marginile ca niste delusoare, se pun toate ingridientele: morcovul si sfecla coreeana sunt deja taiate, casacavalul se taie pai, ca
Se ia un platou cu marginile ca niste delusoare, se pun toate ingridientele: morcovul si sfecla coreeana sunt deja taiate, casacavalul se taie pai, cartofii pai se rumenesc si se aseaza si ei scursi bine anterior de ulei pe un pergament, sunca se taie si ea pai, porumbul bine scurs.
Morcovul si sfecla coreeana sunt bine condimentate si la amestecul cu maioneza poate sa nu fie necesara sarea sau piperul.
In mijlocul platoului se pune un bol mic cu maioneza, inainte de a fi servita se amesteca toate ingredientele (cu ajutorul a 2 furculite cu coada lunga) luind bolul din mijloc si punind treptat maioneza pina toate ingredientele sunt scaldate in maioneza.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii