Se ia un platou cu marginile ca niste delusoare, se pun toate ingridientele: morcovul si sfecla coreeana sunt deja taiate, casacavalul se taie pai, ca
Se ia un platou cu marginile ca niste delusoare, se pun toate ingridientele: morcovul si sfecla coreeana sunt deja taiate, casacavalul se taie pai, cartofii pai se rumenesc si se aseaza si ei scursi bine anterior de ulei pe un pergament, sunca se taie si ea pai, porumbul bine scurs.
Morcovul si sfecla coreeana sunt bine condimentate si la amestecul cu maioneza poate sa nu fie necesara sarea sau piperul.
In mijlocul platoului se pune un bol mic cu maioneza, inainte de a fi servita se amesteca toate ingredientele (cu ajutorul a 2 furculite cu coada lunga) luind bolul din mijloc si punind treptat maioneza pina toate ingredientele sunt scaldate in maioneza.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii