Carne

Reteta Pulpa de rata cu fasole galbena

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
gatire reteta 4h 
admin postat de
Postat pe: 08-01-2016
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Mancare de castraveti murati cu pulpa de porc"
 
• eliminati excesul de grasime al ratei
• asezonati-o bine cu sare si piper
• tocati marunt ceapa si usturoiul

ingrediente

2 portii

   pulpa de rata - 2 buc
   fasole galbena proaspata - 1 kg
   busuioc proaspat - 78 frunze
   bulion calitativ - 45 linguri
   ceapa rosie - 2 buc
   usturoi - 4 catei
   apa - 150 ml
   sare si piper dupa gust

mod de preparare

• eliminati excesul de grasime al ratei
• asezonati-o bine cu sare si piper
• tocati marunt ceapa si usturoiul
• introduceti pulpele de rata, ceapa, usturoiul si apa in slow cooker Crock Pot Saute 6L
• setati-l pe modul de gatire High si timpul de 4 ore si 30 de minute
• spalati si curatati fasolea galbena
• amestecati fasolea cu bulionul
• dupa cca 3 ore, adaugati fasolea cu bulion
• cu 15 minute inainte de final, reasezonati.

Pofta buna!
Incearca si Pulpa de gasca cu varza si boia afumata
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de rata cu fasole galbena" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.