• taiati ciupercile cubulete si caliti-le timp de 5 minute, pentru a-si pierde din volum, apoi lasati-le la racit•
• taiati ciupercile cubulete si caliti-le timp de 5 minute, pentru a-si pierde din volum, apoi lasati-le la racit
• amestecati restul ingredientelor: morcov, ceapa, patrunjel, o lingura de paste de tomate, orez si ciupercile calite
• adaugati condimentele: ierburile aromatice (rozmarin, cimbru, busuioc), boia, sare si piper dupa gust, iar apoi amestecati bine toata compozitia
• taiati frunzele de varza in functie de preferati sarmalele, puneti 1 lingura de umplutura si rulati
• dupa ce ati terminat de rulat toate sarmelele, introduceti varza murata tocata marunt in slow cooker Crock Pot 4.7 L Digital, adaugati cateva crengute de cimbru, 2 frunze de dafin, iar apoi aranjati sarmalele in vas
• dupa ce ati aranjat toate sarmalele in vas, adaugati din nou varza murata tocata marunt, crengute de cimbru si foi de dafin
• separat, amestecati pasta de tomate ramasa cu apa fierbinte si omogenizati bine cu un tel
• turnati sosul de tomate peste sarmale, cat sa le acopere
• optional, puteti pune ulei de masline deasupra, in jur de 50 ml
• puneti capacul si setati slow cooker Crock Pot 4.7 L Digital pe modul de gatire Low, pentru 7 ore.
Pofta buna!
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii