• puneti ardeii pe plita sau in cuptor la copt• tocati ciupercile cubulete marunte• odata copti ardeii, puneti
• puneti ardeii pe plita sau in cuptor la copt
• tocati ciupercile cubulete marunte
• odata copti ardeii, puneti o folie de plastic deasupra si lasati-o cca 10-15 minute – se va crea condens in interior si veti putea curata ardeii cu foarte mare usurinta, fara a fi nevoie sa ii treceti prin apa rece si sa isi piarda aroma
• scoateti-le semintele si taiati-i cubulete
• in vasul detasabil al slow cooker Crock Pot 6L Saute caliti ciupercile in ulei de masline si adaugati cimbru si foi de dafin
• adaugati apoi ardeiul copt peste
• potriviti de sare, piper si zahar
• introduceti vasul detasabil in slow cooker Crock Pot 6L Saute, inveliti capacul in prosop si setati timpul de 2 ore si modul de gatire High
• cu jumatate de ora inainte de final, luati capacul si adaugati bulionul
• lasati zacusca sa se gateasca fara capac, iar dupa cca 2 ore toate legumele sunt fierte, iar ea a scazut si s-a ingrosat.
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii