Peste cu glazura de mustar

• daca pestele are piele, atunci nu uita sa-i inlaturi solzii • presara putina sare si piper pe ambele fileuri

Portii
2
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
medie
Peste cu glazura de mustar

Ingrediente

  • file de biban / salau (fara oase ) - 2 buc
  • fresh de la o lamaie mica
  • miere - 2 lingurite
  • mustar cu miere / dijon - 6 lingurite
  • patrunjel - ½ legatura
  • marar - ½ legatura
  • ierburi uscate (Provence) - 2 lingurite rase (strict optional)
  • sare si piper alb - dupa gust

Mod de preparare

• daca pestele are piele, atunci nu uita sa-i inlaturi solzii
• presara putina sare si piper pe ambele fileuri
• toaca patrunjelul si mararul marunt
• amesteca fresh-ul de lamaie cu mustarul, mierea, mararul, patrunjelul si ierburile uscate
• pune file-urile de peste intr-o hartie de copt si unge-le cu acest sos de mustar
• pune-l in slow cooker Crock Pot 6 L Saute Digital si seteaza-l pe timpul de 1 ora si 30 min si modul de gatire High - timpul poate sa difere mai mult sau mai putin in functie de dimensiunea fileurilor
• scoate fileurile din slow cooker Crock Pot 6 L Saute Digital si spala vasul detasabil
• pune-l pe aragaz la foc, incinge-l bine si prajeste fiecare file cca 1 min pe partea cu glazura de mustar, pana devine crocanta.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc