- castravetele se curata de coaja, se taie bastonase (se da pe razatoarea cu lamele potrivite), se clateste cu apa, se scurge, se presara cu sare si se lasa deoparte pana se inmoaie putin.
- usturoiul se da pe razatoarea cu gauri marunte (sau se marunteste sub alta forma).
- castravetele razuit se stoarce de zeama si se pune intr-un bol.
- se adauga smantana, usturoiul maruntit, mararul tocat marunt, sare si piper dupa gust.
- se tine la frigider pana cand servim.
Tzatziki este un aperitiv grecesc, care poate fi folosit si ca sos pentru gyros sau ca salata.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe