Sos din gemuri pentru budinci

Se pune faina intr-o craticioara sa se incalzeasca putin pe foc mic, apoi se toarna laptele cate putin si se amesteca mereu. Se introduce untul si se

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 ml lapte
  • 25 gr unt
  • 20 gr faina
  • 2 linguri gem

Mod de preparare

Se pune faina intr-o craticioara sa se incalzeasca putin pe foc mic, apoi se toarna laptele cate putin si se amesteca mereu. Se introduce untul si se amesteca bine. Se adauga gemul si se amesteca pana devine un sos omogen.


Se serveste langa budinci.

Alte retete:

Papanasi fierti

Galuste cu prune

Ciocolata de casa

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc