Sosuri rosii

Reteta Sos de fructe de padure

portii reteta 8 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 3m 
gatire reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 08-01-2016
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Cum se face Sosul Alioli "
 

• incalziti aparatul de gatire in vid SousVide Supreme la 75 ⁰C
• vidati toate ingredientele intr-o punga

ingrediente

8 portii

   fructe de padure congelate - 500 g
   vin rosu calitativ, demisec - 20 ml
   martini rosu - 20 ml
   anason stelat - 2 buc
   cardamon bobite - 56 bobite
   ienibahar - 56 bobite
   scortisoara - 1 baton
   zahar brun - 2 linguri (3 daca preferati mai dulce)

mod de preparare


• incalziti aparatul de gatire in vid SousVide Supreme la 75 ⁰C
• vidati toate ingredientele intr-o punga mai mare, folosind aparatul de vidare FoodSaver
• introduceti punga in aparatul de gatit SousVide Supreme pentru 2 ore
• dupa 2 ore, varsati continutul intr-o craticioara si reduceti (ingrosati) compozitia la foc medium pentru cca. 10 min
• lasati sa se raceasca si serviti – merge de minune cu carnea de curcan.

Pofta buna! 
Incearca si Sos de rosii condimentat
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de fructe de padure" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri rosii

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.