Sos de fructe de padure

• incalziti aparatul de gatire in vid SousVide Supreme la 75 ⁰C • vidati toate ingredientele intr-o punga

Portii
8
Timp pregatire
3 minute
Timp coacere
120 minute
Complexitate
redusa
Sos de fructe de padure

Ingrediente

  • fructe de padure congelate - 500 g
  • vin rosu calitativ, demisec - 20 ml
  • martini rosu - 20 ml
  • anason stelat - 2 buc
  • cardamon bobite - 56 bobite
  • ienibahar - 56 bobite
  • scortisoara - 1 baton
  • zahar brun - 2 linguri (3 daca preferati mai dulce)

Mod de preparare


• incalziti aparatul de gatire in vid SousVide Supreme la 75 ⁰C
• vidati toate ingredientele intr-o punga mai mare, folosind aparatul de vidare FoodSaver
• introduceti punga in aparatul de gatit SousVide Supreme pentru 2 ore
• dupa 2 ore, varsati continutul intr-o craticioara si reduceti (ingrosati) compozitia la foc medium pentru cca. 10 min
• lasati sa se raceasca si serviti – merge de minune cu carnea de curcan.

Pofta buna! 

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci