Sos de tomate

Acest sos de rosii, pe langa faptul ca se prepara foarte usor este si gustos. La baza acestui sos stau urmatoarele ingrediente coserva de rosii, zahar, unt, otet balsamic

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conserva rosii
  • 1 lingura otet balsamic
  • 1 praf zahar
  • 1 lingura unt

Mod de preparare

Se rastoarna rosiile din conserva, tocata marunt intr-un vas si se fierb la foc mic timp de 5 minute, pana se ingroasa. Se adauga apoi otetul baslamic, zaharul si untul si se lasa sa se omogenizeze totul. Se adauga la final, sare si piper dupa gust.


Se serveste langa fripturi.

Alte retete culinare:

Friptura de vita la cuptor

Tocanita de pui

Drob

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci