Acest sos de rosii, pe langa faptul ca se prepara foarte usor este si gustos. La baza acestui sos stau urmatoarele ingrediente coserva de rosii, zahar, unt, otet balsamic
Se rastoarna rosiile din conserva, tocata marunt intr-un vas si se fierb la foc mic timp de 5 minute, pana se ingroasa. Se adauga apoi otetul baslamic, zaharul si untul si se lasa sa se omogenizeze totul. Se adauga la final, sare si piper dupa gust.
Se serveste langa fripturi.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor
Tocanita de pui
Drob
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaPrajitura cu parfum de toamna! O alta varianta a prajiturii cu mere, care se face foarte usor si are un gust exceptional.
Prajitura cu mere(cu foaie turnata)Mâncare de năut cu sos cu multă ceapă, garnisită cu pătrunjel proaspăt și lămâie. Se poate servi cu bere cu ghimbir...
Mâncare de năut cu sos de ceapăPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloSe rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Comentarii