Sos de tomate

Acest sos de rosii, pe langa faptul ca se prepara foarte usor este si gustos. La baza acestui sos stau urmatoarele ingrediente coserva de rosii, zahar, unt, otet balsamic

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conserva rosii
  • 1 lingura otet balsamic
  • 1 praf zahar
  • 1 lingura unt

Mod de preparare

Se rastoarna rosiile din conserva, tocata marunt intr-un vas si se fierb la foc mic timp de 5 minute, pana se ingroasa. Se adauga apoi otetul baslamic, zaharul si untul si se lasa sa se omogenizeze totul. Se adauga la final, sare si piper dupa gust.


Se serveste langa fripturi.

Alte retete culinare:

Friptura de vita la cuptor

Tocanita de pui

Drob

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc