Acest sos de rosii, pe langa faptul ca se prepara foarte usor este si gustos. La baza acestui sos stau urmatoarele ingrediente coserva de rosii, zahar, unt, otet balsamic
Se rastoarna rosiile din conserva, tocata marunt intr-un vas si se fierb la foc mic timp de 5 minute, pana se ingroasa. Se adauga apoi otetul baslamic, zaharul si untul si se lasa sa se omogenizeze totul. Se adauga la final, sare si piper dupa gust.
Se serveste langa fripturi.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor
Tocanita de pui
Drob

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii