Sos rapid de rosii

Sosul de rosii poate fi servit cu paste. Se realizeaza simplu si este foarte delicios. Aveti nevoie de cateva rosii frumoase.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g rosii
  • unt proaspat cat o nuca
  • 1 lingurita zahar
  • sare
  • 1 frunza de telina.

Mod de preparare

Sosul de rosii poate fi servit cu paste. Se realizeaza simplu si este foarte delicios. Pentru aceasta reteta de sos aveti nevoie de cateva rosii frumoase. Se spala cateva rosii frumoase, se rup bucati si se pun sa fiarba; se trec prin sita, se adauga sarea, zaharul, untul si frunza de telina. Sosul de rosii se lasa sa mai fiarba pana se ingroasa cat trebuie. Inainte de a se servi, se scoate frunza de telina.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci