Borsuri

Bors de iepure

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala carnea, se taie bucati si se pune la fiert. Dupa ce s-a luat spuma, se adauga ceapa tocata si zarzavatul dat prin razatoare. Cind sint fierte

ingrediente

   1 kg carne de iepure
   1 litru apa
   1/2 l bors
   o ceasca smintina
   zarzavat de supa
   o ceapa
   sare
   o lingurita de faina
   o legatura leustean

mod de preparare

Se spala carnea, se taie bucati si se pune la fiert. Dupa ce s-a luat spuma, se adauga ceapa tocata si zarzavatul dat prin razatoare. Cind sint fierte, se adauga borsul. Inainte de a se servi se pune leusteanul si se drege cu smintina amestecata cu faina.
Incearca si Bors delicios de iepure vanat
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de iepure" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite