Borsuri

Bors de iepure

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala carnea, se taie bucati si se pune la fiert. Dupa ce s-a luat spuma, se adauga ceapa tocata si zarzavatul dat prin razatoare. Cind sint fierte

ingrediente

   1 kg carne de iepure
   1 litru apa
   1/2 l bors
   o ceasca smintina
   zarzavat de supa
   o ceapa
   sare
   o lingurita de faina
   o legatura leustean

mod de preparare

Se spala carnea, se taie bucati si se pune la fiert. Dupa ce s-a luat spuma, se adauga ceapa tocata si zarzavatul dat prin razatoare. Cind sint fierte, se adauga borsul. Inainte de a se servi se pune leusteanul si se drege cu smintina amestecata cu faina.
Incearca si Bors din maruntaie si tacamuri de pasare
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de iepure" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite