Borsuri

Reteta Bors de sfecla

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Sfecla rosie se curata, se taie fidea si se pune la fiert in apa rece cu sare, sa nu-si piarda culoarea, si ceapa tocata. Se fierb la foc iute. Cand

ingrediente

   3 buc. sfecla de marime mijlocie
   1 buc. ceapa
   1 lingura faina
   patrunjel si leustean verde
   1/2 l bors
   20 gr. smantana
   sare

mod de preparare

Sfecla rosie se curata, se taie fidea si se pune la fiert in apa rece cu sare, sa nu-si piarda culoarea, si ceapa tocata. Se fierb la foc iute. Cand sunt fierte, se adauga o lingura de faina desfacuta in putina apa rece, iar dupa cateva minute borsul clocotit separat, patrunjelul si leusteanul tocate. Se lasa sa dea 2-3 clocote.
Se serveste cu cate o lingura de smantana pentru fiecare farfurie.


Alte retete de bors recomandate:
Incearca si Bors de loboda cu legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de sfecla" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.