Borsuri

Bors de sfecla

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Sfecla rosie se curata, se taie fidea si se pune la fiert in apa rece cu sare, sa nu-si piarda culoarea, si ceapa tocata. Se fierb la foc iute. Cand

ingrediente

   3 buc. sfecla de marime mijlocie
   1 buc. ceapa
   1 lingura faina
   patrunjel si leustean verde
   1/2 l bors
   20 gr. smantana
   sare

mod de preparare

Sfecla rosie se curata, se taie fidea si se pune la fiert in apa rece cu sare, sa nu-si piarda culoarea, si ceapa tocata. Se fierb la foc iute. Cand sunt fierte, se adauga o lingura de faina desfacuta in putina apa rece, iar dupa cateva minute borsul clocotit separat, patrunjelul si leusteanul tocate. Se lasa sa dea 2-3 clocote.
Se serveste cu cate o lingura de smantana pentru fiecare farfurie.


Alte retete de bors recomandate:
Incearca si Bors de fasole boabe
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de sfecla" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite