Borsuri

Reteta culinara Bors din cap de miel

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata si se spala bine capul de miel, apoi se pune la fiert in apa rece cu putina sare. Se indeparteaza spuma, se lasa sa clocoteasca vreo cinci m

ingrediente

   Un cap de miel
   1 l bors
   2 oua
   o jumatate de cana de orez
   2 legaturi de ceapa verde
   o legatura de leustean
   o legatura de patrunjel
   sare
   piper

mod de preparare

Se curata si se spala bine capul de miel, apoi se pune la fiert in apa rece cu putina sare. Se indeparteaza spuma, se lasa sa clocoteasca vreo cinci minute, dupa care se adauga orezul, ales, spalat si lasat la scurs. Se amesteca din cand in cand, sa nu se lipeasca. Dupa ce s-a fiert, se toarna borsul, fiert separat si strecurat printr-un tifon dublu, se adauga ceapa taiata in rondele si frunzele, in bucatele de doi-trei centimetri lungime, se mai lasa sa clocoteasca vreo cinci minute, dupa care se


presara leusteanul, patrunjelul, tocate marunt.
Alte retete ciorba recomandate





Supa de rosii


Ciorba radauteana


Ciorba legume

Incearca si Bors moldovenesc cu fasole boabe
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors din cap de miel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite