Borsuri

Reteta Bors din cap de miel

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata si se spala bine capul de miel, apoi se pune la fiert in apa rece cu putina sare. Se indeparteaza spuma, se lasa sa clocoteasca vreo cinci m

ingrediente

   Un cap de miel
   1 l bors
   2 oua
   o jumatate de cana de orez
   2 legaturi de ceapa verde
   o legatura de leustean
   o legatura de patrunjel
   sare
   piper

mod de preparare

Se curata si se spala bine capul de miel, apoi se pune la fiert in apa rece cu putina sare. Se indeparteaza spuma, se lasa sa clocoteasca vreo cinci minute, dupa care se adauga orezul, ales, spalat si lasat la scurs. Se amesteca din cand in cand, sa nu se lipeasca. Dupa ce s-a fiert, se toarna borsul, fiert separat si strecurat printr-un tifon dublu, se adauga ceapa taiata in rondele si frunzele, in bucatele de doi-trei centimetri lungime, se mai lasa sa clocoteasca vreo cinci minute, dupa care se


presara leusteanul, patrunjelul, tocate marunt.
Alte retete ciorba recomandate





Supa de rosii


Ciorba radauteana


Ciorba legume
Incearca si Bors de vita cu perisoare
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors din cap de miel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.