Ciorbe

Reteta Ciorba a la grec

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala carnea, se taie bucati si se pune sa fiarba intr-un litru de apa rece. Se spumuieste cind da in clocot, se lasa sa fiarba la foc mic, cu oala

ingrediente

   1/2 kg carne de vaca
   1 l apa rece
   zarzavat de supa
   2 linguri de orez
   1 ou
   1 cana de smintina
   1 lamiie
   sare

mod de preparare

Se spala carnea, se taie bucati si se pune sa fiarba intr-un litru de apa rece. Se spumuieste cind da in clocot, se lasa sa fiarba la foc mic, cu oala acoperita, pina cind carnea se inmoaie bine.


Atunci se pune zarzavat de supa curatat si spalat si se lasa sa fiarba in continuare. Cind zarzavatul a fiert, se scoate si se lasa pe farfurie ca sa se foloseasca ca garnitura la un fel de mincare.


In supa se pune orezul fiert separat, se acreste cu zeama de la o lamiie, se da in clocot si se potriveste de sare.


Se drege cu o cana de smintina batuta impreuna cu un ou crud.


Se serveste fierbinte.
Pofta buna!





Alte retete


recomandate:


Ciorba de legume


Ciorba de varza dulce cu iaurt


Ciorba de perisoare a la grec
Incearca si Ciorba de vacuta cu tarhon
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba a la grec" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.