Ciorbe

Reteta Ciorba de fasole uscata cu marar Corcodusa

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:15m 
cruceru_20018 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Fasolea muiata din ajun se opareste de 2, 3 ori, se clateste bine si se pune in oala sub presiune odata cu morcovul si ceapa uscata tocate potrivit de

ingrediente

   500 g fasole uscata
   1 legatura morcovi noi
   1 ceapa uscata
   1 legatura ceapa verde
   1 legatura marar verde
   2 cani corcoduse

mod de preparare

Fasolea muiata din ajun se opareste de 2, 3 ori, se clateste bine si se pune in oala sub presiune odata cu morcovul si ceapa uscata tocate potrivit de mari.
Dupa aproximativ 1 ora se raceste oala si se scoate capacul. Se da la foc potrivit si se adauga ceapa vede tocata marunt cu frunze cu tot si mararul. Corcodusele se fierb separat si se strecoara in ciorba dupa gust. Se mai da un clocot si se da deoparte.
Se consuma rece cu ceapa verde laptoasa.
Incearca si Ciorbita cu afumatura
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole uscata cu marar "Corcodusa"" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite