Ciorbe

Ciorba de peste cu praz

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se rumeneste in ulei ceapa, prazul, telina si se stinge cu 3 litri de apa. Se pune sare, piper si usturoiul strivit. Cind au fiert toate zarzavaturile

ingrediente

   1 kg de pesti diversi
   3 cepe
   3 bucati albe de praz
   1 telina
   1/2 l bulion
   4 catei usturoi
   sare
   piper
   ulei

mod de preparare

Se rumeneste in ulei ceapa, prazul, telina si se stinge cu 3 litri de apa. Se pune sare, piper si usturoiul strivit. Cind au fiert toate zarzavaturile, se trece ciorba printr-o sita intr-o alta oala si se pune sa dea citeva clocote cu bulionul. Separat se curata pestii, se spala, se desfac si se taie bucati potrivite. Se pun la fiert in aceasta zeama strecurata, lasindu-se la foc circa 20 minute. Se verifica de sare sau acru si se adauga daca este cazul
Se serveste foarte fierbinte
Incearca si Ciorba de burta delicioasa cu zarzavaturi
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste cu praz" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite