Ciorbe

Reteta Ciorba de porc a la grec

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnea taiata in bucati se pune la fiert in apa cu sare. Se curata de spuma, apoi, dupa 30 de minute de fiert se adauga zarzavatul taiat si ceapa toc

ingrediente

   500 gr carne de porc
   3 morcovi
   50 gr patrunjel
   1 telina
   2 cepe
   50 ml ulei
   50 gr orez
   2 oua
   4 lamai
   250 ml smantana
   1 legatura leustean
   sare
   piper

mod de preparare




Carnea taiata in bucati se pune la fiert in apa cu sare. Se curata de spuma, apoi, dupa 30 de minute de fiert se adauga zarzavatul taiat si ceapa tocata si calita in ulei. Dupa inca o jumatate de ora de fiert se adauga orezul fiert separat. Se amesteca apoi galbenusurile cu smantana, se adauga in ciorba, treptat, amestecand mereu. Se adauga zeama de lamaie, condimentele dupa gust si leusteanul tocat marunt.
Se serveste calda.





Alte retete culinare:





Ciorba radauteana Muschi de porc la cuptor Friptura de vita la cuptor
Incearca si Ciorba ruseasca cu sfecla rosie
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc a la grec" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.