Ciorba de Radauti

Puneti intai apa la fiert, dupa care se curata legumele, se spala si se adauga in apa pusa pe foc. Separat curatati carnea de pui(piept de pui, pulpe

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de Radauti

Ingrediente

  • 5 kg carne pui
  • 3-4 cepe
  • 2 buc ardei gras
  • 5 morcovi
  • 2 buc pastarnac
  • telina-dupa gust
  • cartofi-dupa gust
  • sare
  • piper dupa gust
  • 9 oua
  • smantana dupa gust

Mod de preparare

Puneti intai apa la fiert, dupa care se curata legumele, se spala si se adauga in apa pusa pe foc. Separat curatati carnea de pui(piept de pui, pulpe de pui, ciocanele) si puneti-o la fiert.O lasati sa fiarba pana face spuma dupa care o spalati din nou si o taiati fasii sau cubulete dupa plac.

Apoi o adaugati peste legumele din oala impreuna cu condimentele.

Dupa ce au fiert legumele, le scoateti exact ca la ciorba de burta si luati ciorba de pe foc. Asteptati sa se raceasca putin dupa care incepeti sa o dregeti. Separati albusurile de galbenusuri, bateti galbenusurile bine, adaugati putina smantana si le puneti in oala impreuna cu patrunjelul. Mai adaugati putin piper dupa gust. Cantitatile de legume si condimente pot fi adaugate in functie de fiecare.


Serviti cu usturoi, otet sau smantana. Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci