Spanacul se fierbe, se scurge bine si se toaca. Se caleste ceapa taiata marunt impreuna cu rosiile intr-o tigaie cu putin ulei, se adauga spanacul si
Spanacul se fierbe, se scurge bine si se toaca. Se caleste ceapa taiata marunt impreuna cu rosiile intr-o tigaie cu putin ulei, se adauga spanacul si o lingura de bulion. Intre timp laptele batut se pune pe foc si cand incepe sa se incalzeasca se adauga lingura de faina, se amesteca cu telul si se bate si oul. Se lasa pe foc si cand este aproape fierbinte se adauga spanacul putin calit, se amesteca si se da putin in fiert. Se adauga sare, marar, patrunjel dupa gust.
In functie de sezon, spanacul se poate inlocui cu urzici, loboda, dovlecei cubulete, fasole verde.
Se poate servi calda, dar rece este extraordinara!!!

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii