Ciorbe

Reteta Ciorba de spanac cu lapte batut

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
klaudell postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Spanacul se fierbe, se scurge bine si se toaca. Se caleste ceapa taiata marunt impreuna cu rosiile intr-o tigaie cu putin ulei, se adauga spanacul si

ingrediente

   800 g - 1 kg spanac
   2 l lapte batut
   1 lingura bulion
   1 lingura faina
   1 ou
   1 buc. ceapa
   2 rosii
   marar
   patrunjel
   sare

mod de preparare

Spanacul se fierbe, se scurge bine si se toaca. Se caleste ceapa taiata marunt impreuna cu rosiile intr-o tigaie cu putin ulei, se adauga spanacul si o lingura de bulion. Intre timp laptele batut se pune pe foc si cand incepe sa se incalzeasca se adauga lingura de faina, se amesteca cu telul si se bate si oul. Se lasa pe foc si cand este aproape fierbinte se adauga spanacul putin calit, se amesteca si se da putin in fiert. Se adauga sare, marar, patrunjel dupa gust.
In functie de sezon, spanacul se poate inlocui cu urzici, loboda, dovlecei cubulete, fasole verde.
Se poate servi calda, dar rece este extraordinara!!!
Incearca si Ciorbita de vacuta
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de spanac cu lapte batut" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Epilator IPL Homelight G945E

- 740 lei
1699.99 lei
959.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite