Ciorba cu legume si oase de porc este o reteta de ciorba complexa cu multe legume printre care si spanac. Alaturi de oasele de porc este excelenta.
Ciorba cu legume si oase de porc iti va iesi delicioasa daca urmezi intocmai reteta. Se spala bine oasele si se pun la fiert in 2 l de apa rece, unde se lasa timp de doua ore iar apoi se strecoara de zeama. Se curata zarzavatul si se da prin razatoare, se caleste putin in 75 g unt, dupa care se adauga in zeama de oase si se lasa la fiert pana este bine patruns. Se da apoi zarzavatul prin sita si se pune din nou in oala de pe foc. Cand da in clocot se adauga orezul, salata si spanacul (oparite). Se drege supa cu galbenusurile batute cu lapte si restul de unt.
Servim cu patrunjel.
Alte ciorbe recomandate:
Ciorba radauteana
Ciorba cu perisoare
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseHabar nu am de ce le zice pariziene sau intuiesc, probabil datorita aspectului... in fine, m-am inspirat de la Merisor, doar...
Pariziene cu mere calitePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii