Supe de legume

Reteta Ciorba cu legume si oase de porc

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 
florin_moga postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ciorba cu legume si oase de porc este o reteta de ciorba complexa cu multe legume printre care si spanac. Alaturi de oasele de porc este excelenta.

ingrediente

   500 g mazare
    100 g spanac
   100 g ceapa
   800 g oase
    100 g salata verde
   100 g cartofi
    200 ml lapte
   100 g unt
    40 g patrunjel
   40 g telina
    80 g morcovi
   50 g pastarnac
    2 oua
   40 g orez
    sare

mod de preparare

Ciorba cu legume si oase de porc iti va iesi delicioasa daca urmezi intocmai reteta. Se spala bine oasele si se pun la fiert in 2 l de apa rece, unde se lasa timp de doua ore iar apoi se strecoara de zeama. Se curata zarzavatul si se da prin razatoare, se caleste putin in 75 g unt, dupa care se adauga in zeama de oase si se lasa la fiert pana este bine patruns. Se da apoi zarzavatul prin sita si se pune din nou in oala de pe foc. Cand da in clocot se adauga orezul, salata si spanacul (oparite). Se drege supa cu galbenusurile batute cu lapte si restul de unt.


Servim cu patrunjel.




Alte ciorbe recomandate:




Ciorba radauteana




Ciorba cu perisoare

Incearca si Supa crema de broccoli, lamaie, cartof copt si smantana
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu legume si oase de porc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.