Supe de legume

Reteta Ciorba de fasole boabe cu suc de rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 
monsherik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Alegem fasolea grasa, pestrita, care se tine la inmuiat in apa rece iteva ore, apoi se clocoteste si se limpezeste cu apa rece. Se pune sa fiarba impr

ingrediente

   1 pastirnac
   l lingura de supa concentrata
   1 ceapa
   ulei
   1/4 kg fasole boabe
   1 legatura frunze de telina
   sare
   1 l suc de rosii

mod de preparare

Alegem fasolea grasa, pestrita, care se tine la inmuiat in apa rece iteva ore, apoi se clocoteste si se limpezeste cu apa rece. Se pune sa fiarba impreuna cu un pastirnac curatat si spalat si o ceapa intreaga.


Se fierba la foc mic o ora, se sareaza si se continua fierberea daca este nevoie.


La fiert se adauga o lingura de supa concentrata pentru a da gust bun mincarii.


Cind fasolea este fiarta si bobul se desface usor la apasare, se adauga 1 1 de suc de rosii, frunze, de telina taiate marunt si uleiul.


Se mai da in clocot un minut, dupa care se ia oala de pe foc.


Ciorba aceasta se serveste rece, cu ceapa alaturi.
Alte retete cu ciorba





Ciorba taraneasca


Ciorba de loboda


Ciorba de legume
Incearca si Supa de rosii cu galuste
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe cu suc de rosii" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.