Alegem fasolea grasa, pestrita, care se tine la inmuiat in apa rece iteva ore, apoi se clocoteste si se limpezeste cu apa rece. Se pune sa fiarba impr
Alegem fasolea grasa, pestrita, care se tine la inmuiat in apa rece iteva ore, apoi se clocoteste si se limpezeste cu apa rece. Se pune sa fiarba impreuna cu un pastirnac curatat si spalat si o ceapa intreaga.
Se fierba la foc mic o ora, se sareaza si se continua fierberea daca este nevoie.
La fiert se adauga o lingura de supa concentrata pentru a da gust bun mincarii.
Cind fasolea este fiarta si bobul se desface usor la apasare, se adauga 1 1 de suc de rosii, frunze, de telina taiate marunt si uleiul.
Se mai da in clocot un minut, dupa care se ia oala de pe foc.
Ciorba aceasta se serveste rece, cu ceapa alaturi.
Alte retete cu ciorba
Ciorba taraneasca
Ciorba de loboda
Ciorba de legume
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseDin cauza de raceala in exces,a trebuit sa-mi fac de lucru si sa uit starea naspa pe care o am,plus ca trebuia sa execut...
Prajitura cu visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii