Supe de legume

Reteta Supa betivanului

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:20m 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pe varza murata (gustata/pregatita) se toarna din abundenta 2 litri de apa rece, se adauga foile de dafin, costita, carnatul afumat, si se fierbe pana

ingrediente

   400 g varza murata
   200 g costita
   200 g carnat afumat
   40 g untura
   50 g faina
   1 ceapa rosie mica
   1
   5 dl smantana
   1-2 foi de dafin
   Boia de ardei
   1-2 catei de usturoi
   sare
   (zeama de lamaie)

mod de preparare

Pe varza murata (gustata/pregatita) se toarna din abundenta 2 litri de apa rece, se adauga foile de dafin, costita, carnatul afumat, si se fierbe pana se inmoaie. Facem o prajeala aurie din untura, faina, ceapa tocata marunt, usturoi si boia de ardei. Scoatem foile de dafin din supa, costita, si carnatul, iar zeama o imbogatim cu prajeala. Se fierbe bine, daca mai trebuie asezonam cu sare si eventual cu zeama de lamaie. Punem inapoi costita dezosata si taiata cubulete si carnatul taiat in rondele. La servire putem adauga smantana.
Alte retete





Ciorba de pui


Ciorba de cartofi cu iaurt
Incearca si Supa de dovlecei
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa betivanului" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.