Ardeii se spala,,se taie in doua ,se curata de seminte apoi se taie in bucati potrivit de mari.ceapa curatata se toaca fin,la fel si usturoiul.Intr-o
Ardeii se spala,,se taie in doua ,se curata de seminte apoi se taie in bucati potrivit de mari.ceapa curatata se toaca fin,la fel si usturoiul.Intr-o cratita se pune uleiul la incins,se adauga ceapa si usturoiul,se lasa sa -si dezvolte aroma si sa pinda luciu dupa care se adauga bucatile de ardei,amestecind cu o lingura toate legumele.Se presara o lingurita de boia si se toarna supa deasupra.se acopera oala si se lasa sa fiarba totul circa 10min.Intre timp se omogenizeaza brinza ,smintina se bate cu mixerul pina se intareste si se adauga peste brinza,deasupra se presara iarasi paprica si se da amestecul la rece.Dupa ce afiert supa se piureaza fie cu mixerul sau se trece prin sita ,se da gust cu sare,piper si 2 linguri de vin,se presara patrunjelul tocat.Se pune in farfurii iar deasupra se pune cite o lingura din masa brinza-smintina.Este un deliciu!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii