Supa crema de ardei

Ardeii se spala,,se taie in doua ,se curata de seminte apoi se taie in bucati potrivit de mari.ceapa curatata se toaca fin,la fel si usturoiul.Intr-o

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 ardei
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • paprica dulce
  • 1 litru supa (din 2 cuburi)
  • 100g.brinza moale(crema)
  • 100ml.smintina
  • sare
  • piper
  • 2 linguri vin alb
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Ardeii se spala,,se taie in doua ,se curata de seminte apoi se taie in bucati potrivit de mari.ceapa curatata se toaca fin,la fel si usturoiul.Intr-o cratita se pune uleiul la incins,se adauga ceapa si usturoiul,se lasa sa -si dezvolte aroma si sa pinda luciu dupa care se adauga bucatile de ardei,amestecind cu o lingura toate legumele.Se presara o lingurita de boia si se toarna supa deasupra.se acopera oala si se lasa sa fiarba totul circa 10min.Intre timp se omogenizeaza brinza ,smintina se bate cu mixerul pina se intareste si se adauga peste brinza,deasupra se presara iarasi paprica si se da amestecul la rece.Dupa ce afiert supa se piureaza fie cu mixerul sau se trece prin sita ,se da gust cu sare,piper si 2 linguri de vin,se presara patrunjelul tocat.Se pune in farfurii iar deasupra se pune cite o lingura din masa brinza-smintina.Este un deliciu!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc