• curatati morcovii, pastarnacul si prazul si apoi ii taiati rondele. Indepartati interiorul lemnos al pastarnacului.• fierbeti legumele in
• curatati morcovii, pastarnacul si prazul si apoi ii taiati rondele. Indepartati interiorul lemnos al pastarnacului.
• fierbeti legumele in 1.5 litri de apa cu sare pentru 20 de minute
• scurgeti legumele si pastrati supa
• adaugati legumele in blenderul Oster Classic Pro, untul, smantana fierbinte si condimentati dupa gust cu sare, piper, nucsoara si ghimbir macinate. Adaugati si putina supa de legume.
• mixati totul pana obtineti o crema fina. Adaugati supa atat cat este nevoie, pana ajungeti la consistenta dorita.
• serviti supa crema de morcovi alaturi de crutoane.
Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii