Crupele de ovaz se spala si se pun apoi la fiert. Cand supa capata consistenta groasa, se ia de pe foc, se trece prin sita si se adauga supa de legum
Crupele de ovaz se spala si se pun apoi la fiert. Cand supa capata consistenta groasa, se ia de pe foc, se trece prin sita si se adauga supa de legume. Se amesteca si se pune din nou la fiert, pana da de cateva ori in clocot dupa care se ia de pe foc si se lasa la racit.
Se serveste cu bucatele mici de unt in farfurie.
Alte retete:
Supa de rosii cu galuste
Ciorba radauteana
Ciorba de burta

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii