Crupele de ovaz se spala si se pun apoi la fiert. Cand supa capata consistenta groasa, se ia de pe foc, se trece prin sita si se adauga supa de legum
Crupele de ovaz se spala si se pun apoi la fiert. Cand supa capata consistenta groasa, se ia de pe foc, se trece prin sita si se adauga supa de legume. Se amesteca si se pune din nou la fiert, pana da de cateva ori in clocot dupa care se ia de pe foc si se lasa la racit.
Se serveste cu bucatele mici de unt in farfurie.
Alte retete:
Supa de rosii cu galuste
Ciorba radauteana
Ciorba de burta

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii