• curata bucatile de pastarnac, taie-le rondele si pune-le la fiert in apa cu sare• taie pastaia
• curata bucatile de pastarnac, taie-le rondele si pune-le la fiert in apa cu sare
• taie pastaia de vanilie in doua si scoate semintele – pune pastaile la fiert cu pastarnacul
• odata fiert, scurge apa intr-un castron
• pune pastarnacul in blenderul performant Oster Versa, adauga apa in care a fiert, cam 400 ml si actioneaza functia „Soup"
• odata incheiat programul, adauga smantana de gatit si untul, sare si piper alb si mixeaza inca 7-8 secunde.
Pofta buna!
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseZilele astea am cotrobăit pe site, după rețete cu ardei iute și am dat peste minunăția asta de rețetă preparată de...
Ardei iuți cu stafide conservați în oțetPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii