Supe de legume

Supa crema de praz cu cascaval

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata zarzavatul, se spala si se fierbe in apa cu sare, apoi se strecoara. Se curata prazul, se spala si se taie in felii subtiri. Se inabusa in 3

ingrediente

   4-5 fire praz
   80 gr. unt
   o lingura faina
   1 pahar lapte
   100 gr. cascaval
   sare
   2 buc. morcov
   1 buc. pastirnac
   2 buc. ceapa
   1/2 buc. telina

mod de preparare

Se curata zarzavatul, se spala si se fierbe in apa cu sare, apoi se strecoara. Se curata prazul, se spala si se taie in felii subtiri. Se inabusa in 3/4 din cantitatea de grasime. Cind prazul s-a inmuiat bine, se adauga faina, se amesteca, apoi se stinge turnind citeva linguri din zeama de zarzavat. Se lasa sa clocoteasca pina ce prazul este foarte bine fiert. Se trece prin sita, iar pireul obtinut se amesteca cu zeama ramasa de la zarzavat si cu laptele. Se mai lasa citeva clocote, apoi se da jos de pe foc, se potriveste de sare, se adauga restul de unt si cascavalul ras sau brinza pe deasupra.
Incearca si Supa de legume cu ciuperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de praz cu cascaval" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite