Pui la fiert toate celea, mai putin rosiile. Dupa 20 de minute, morcovii ar trebui sa fie patrunsi bine. Torni rosiile din conserva peste fiertura din oala, lasi sa clocoteasca o data, de doua ori, iei oala de pe foc si pui blenderul la lucru. Zdrobesti tot ce-i in oala, inclusiv mana de frunze de busuioc pe care le-ai aruncat peste rosii, dupa ce ai luat oala de pe foc ori chiar inainte. Pentru ca ai nevoie de crutoane, pui doua felii de paine HapiHap in prajitor ori intr-o tigaie antiaderenta, le tii acolo pana se rumenesc pe ambele parti (rumeneala poate fi oricit de multam dup gustul tau, important e sa nu arzi painea HapiHap de tot, ca nu s-au vazut crutoane din carbune in supele crema), le tai cu cutitul in patratele mici ori mai maricele. Presari apoi patratelele peste supa-crema din farfurie si mananci cu pofta buna si cu cine ti-e drag sa stai la masa.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe