Sparanghelul se taie la varfuri si se pun la fiert in apa cu sare doar tulpinile. Duap ce acestea s-au fiert, se scot la racit si se pun in supa varf
Sparanghelul se taie la varfuri si se pun la fiert in apa cu sare doar tulpinile. Duap ce acestea s-au fiert, se scot la racit si se pun in supa varfurile oparite in prealabil. Dupa ce a dat in clocot de cateva ori, se adauga o lingurita de faina, untul fierbinte si smantana amestecata cu 2 galbenusuri. Cand supa ajunge la consistenta unei creme, se ia de pe foc.
Se serveste calda, cu crutoane de paine.
Alte retete:
Supa de galuste
Ciorba de fasole cu ciolan
Supa crema de urzici
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta reteta deosebita, preluata din cartea virtuala descoperita intr-unul din mailurile vechi... Intrucat eu n-am stiut...
Crap in foi de dafin, stropit cu vin rosuPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii