Sparanghelul se taie la varfuri si se pun la fiert in apa cu sare doar tulpinile. Duap ce acestea s-au fiert, se scot la racit si se pun in supa varf
Sparanghelul se taie la varfuri si se pun la fiert in apa cu sare doar tulpinile. Duap ce acestea s-au fiert, se scot la racit si se pun in supa varfurile oparite in prealabil. Dupa ce a dat in clocot de cateva ori, se adauga o lingurita de faina, untul fierbinte si smantana amestecata cu 2 galbenusuri. Cand supa ajunge la consistenta unei creme, se ia de pe foc.
Se serveste calda, cu crutoane de paine.
Alte retete:
Supa de galuste
Ciorba de fasole cu ciolan
Supa crema de urzici

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii