Legumele se curata, se taie in bucati mici si se pun la fiert in apa cu sare si ulei de masline. Dupa ce au fiert, se paseaza cu blenderul, apoi se adauga sare, piper si boia, dupa gust, dar si o parte din patrunjelul verde tocat marunt. Dupa cateva clocote se lasa la racit. Separat,s e taie paine cubulete si se pune intr-o tava. Se stropesc crutoanele cu ulei de masline, amestecat cu usturoi si se lasa la rumenit.
Supa crema se serveste cu crutoane si marar verde, presarat deasupra.
Alte retete culinare:
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe