Supe de legume

Reteta Supa cu conopida

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru supa cu conopida conopida se curata, se spala si se tine in apa cu sare. Laptele se fierbe si se raceste. Faina se cerne.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   supa de oase - 1
   3 l sau 1
   3 l apa si 3 cuburi MAGGI de vita
   conopida - 800 g
   ulei - 50 ml
   smantana/iaurt - 100 g/200 g
   lapte - 150 ml
   faina - 30 g
   orez - 50 g
   patrunjel verde - 1 legatura
   sare si piper dupa gust
    

mod de preparare

Pentru supa cu conopida conopida se curata, se spala si se tine in apa cu sare. Laptele se fierbe si se raceste. Faina se cerne. Orezul se alege de impuritati, se spala si se fierbe in apa. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Se prepara supa de oase si se fierbe impreuna cu conopida. Din faina, ulei, lapte rece si smantana se prepara o compozitie care se adauga la supa de oase, amestecand continuu, pentru a nu se forma cocoloase. Cand conopida este aproape fiarta se adauga orez, sare si piper si se continua fierberea inca 3 minute.




Supa cu conopida se serveste fierbinte, cu patrunjel verde deasupra.


Incearca si Supa crema de dovlecei
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu conopida" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.