Pentru supa cu galuste de post se pune uleiul la incalzit, se rad morcovii, pastarnacul si telina si se calesc 2 minute. Se adauga 2-3 l de apa si se lasa sa fiarba 20 de minute.
Pentru supa cu galuste de post se pune uleiul la incalzit, se rad morcovii, pastarnacul si telina si se calesc 2 minute. Se adauga 2-3 l de apa si se lasa sa fiarba 20 de minute. Se amesteca 5 lg de apa cu faina si vegeta si se formeaza galusti care se pun in supa fierbinte. Se intorc cu grija de pe o parte pe cealalta si se lasa 10 minute sa fiarba Se condimenteaza cu vegeta si piper si se pune patrunjelul tocat fin
Aceasta mancare de post se serveste calda.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii