Pentru supa cu galuste de post se pune uleiul la incalzit, se rad morcovii, pastarnacul si telina si se calesc 2 minute. Se adauga 2-3 l de apa si se lasa sa fiarba 20 de minute.
Pentru supa cu galuste de post se pune uleiul la incalzit, se rad morcovii, pastarnacul si telina si se calesc 2 minute. Se adauga 2-3 l de apa si se lasa sa fiarba 20 de minute. Se amesteca 5 lg de apa cu faina si vegeta si se formeaza galusti care se pun in supa fierbinte. Se intorc cu grija de pe o parte pe cealalta si se lasa 10 minute sa fiarba Se condimenteaza cu vegeta si piper si se pune patrunjelul tocat fin
Aceasta mancare de post se serveste calda.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii