Curatam morcovul, prazul, ardeiul si taiem fasii. Clatim 200 gr de ciuperci si le feliem. Strecuram conservele de porumb si fasole uscata. Prajim cat
Curatam morcovul, prazul, ardeiul si taiem fasii. Clatim 200 gr de ciuperci si le feliem. Strecuram conservele de porumb si fasole uscata.
Prajim cateva minute in ulei fierbinte ciupercile si morcovul, diluam cu 1,5 dl de zeama de legume si fierbem 5 minute.
Amestecam 4 linguri de faina de malai cu legumele si le adaugam la supa, lasam sa dea in clocot.
La sfarsit adaugam ardeiul, prazul, porumbul, fasolea uscata, lingurile de ghimbir razuit, sosul de soia si fierbem.
Condimentam cu sare dupa gust, legumele trebuie sa ramana crocante.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete:
Tocanita cu ardei copti si pui
Tocanita de carne de vita cu cartofi
Tocanita cu ciuperci

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii