Supa de cartofi cu praz este o reteta delicioasa de supa, de post. Postul Craciunului este destul de dificil, dar asta nu inseamna ca retetele cu cartofi de post trebuie sa fie plictisitoare :).
Se tau cartofii, morvocl si telina cubulate si se pun la fiert in apa cu sare. Se adauga seapa taiata marunt si se lasa sa fiarba la foc mic. Dupa ce au dat catva in clocot se adauga ardeiul si dovlecelul taiat cubulete. Prazul se taie cubulete si se caleste in ulei. Cand legumele sunt aproape gata fierte, se adauga sucul de rosii si prazul calit. Se potriveste gustul de sare si piper si se lasa inca cateva clocote.
Supa de cartofi cu praz, de post, se serveste calda.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii