Supa de chimen cu legume

Chimenul se caleste intr-o lingura de ulei. Zarzavatul se curata, se da pe razatoare si se pune la fiert impreuna cu chimenul. Dupa ce au fiert, se st

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 morcov
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 telina mica
  • 2 lingurite de chimen
  • 1 lingura de faina
  • 5 linguri de ulei
  • crutoane
  • sare

Mod de preparare

Chimenul se caleste intr-o lingura de ulei. Zarzavatul se curata, se da pe razatoare si se pune la fiert impreuna cu chimenul. Dupa ce au fiert, se strecoara si zeama se pune din nou la fiert. Faina se prajeste in ulei, se stinge cu 2 cesti de zeama si se adauga la fiert. Se potriveste de sare si se serveste cu crutoane. Se poate presara marar si patrunjel tocat marunt.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci