Chimenul se caleste intr-o lingura de ulei. Zarzavatul se curata, se da pe razatoare si se pune la fiert impreuna cu chimenul. Dupa ce au fiert, se st
Chimenul se caleste intr-o lingura de ulei. Zarzavatul se curata, se da pe razatoare si se pune la fiert impreuna cu chimenul. Dupa ce au fiert, se strecoara si zeama se pune din nou la fiert. Faina se prajeste in ulei, se stinge cu 2 cesti de zeama si se adauga la fiert. Se potriveste de sare si se serveste cu crutoane. Se poate presara marar si patrunjel tocat marunt.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii