Supe de legume

Supa de ciuperci cu verdeata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata zarzavatul de supa si se aseaza la foc intr-o oala cu apa si putina sare.
Cind zarzavatul este fiert, se strecoara si se pune din nou la fi

ingrediente

   2 buc. morcov
   1 buc. pastirnac
   o radacina patrunjel
   2 buc. ceapa
   sare
   150 gr. smintina
   o lingurita faina
   50 gr. unt
   verdeata
   150-200 gr. ciuperci
   1 1/2 l apa

mod de preparare

Se curata zarzavatul de supa si se aseaza la foc intr-o oala cu apa si putina sare.


Cind zarzavatul este fiert, se strecoara si se pune din nou la fiert. In momentul cind a inceput sa clocoteasca, se introduc ciupercile si coditele, foarte bine spalate si taiate felii. Se lasa sa fiarba inabusit, 20 de minute, pina cand ciupercile s-au inmuiat.


Intr-o farfurie se amesteca faina cu putina apa rece, apoi se introduce in oala.


Se mai lasa sa fiarba impreuna inca 15-20 min, se potriveste de sare, se adauga untul, smintina, verdeata si putin piper si, optional, o ceasca de orez care a fost curatat, spalat si fiert separat.
Incearca si Supa de cartofi
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de ciuperci cu verdeata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite