Se curata zarzavatul de supa si se aseaza la foc intr-o oala cu apa si putina sare.
Cind zarzavatul este fiert, se strecoara si se pune din nou la fi
mod de preparare
Se curata zarzavatul de supa si se aseaza la foc intr-o oala cu apa si putina sare.
Cind zarzavatul este fiert, se strecoara si se pune din nou la fiert. In momentul cind a inceput sa clocoteasca, se introduc ciupercile si coditele, foarte bine spalate si taiate felii. Se lasa sa fiarba inabusit, 20 de minute, pina cand ciupercile s-au inmuiat.
Intr-o farfurie se amesteca faina cu putina apa rece, apoi se introduce in oala.
Se mai lasa sa fiarba impreuna inca 15-20 min, se potriveste de sare, se adauga untul, smintina, verdeata si putin piper si, optional, o ceasca de orez care a fost curatat, spalat si fiert separat.
Incearca si Supa de ceapa cu crutoane
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de ciuperci cu verdeata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe