Se curata conopida, se rupe in bucati si se fierbe in apa cu sare. Din conopida fiarta se opreste cite un buchetel pentru fiecare portie, iar restul s
Se curata conopida, se rupe in bucati si se fierbe in apa cu sare. Din conopida fiarta se opreste cite un buchetel pentru fiecare portie, iar restul se da prin sita, se amesteca cu rintas. Se adauga apa clocotita dupa nevoie si dupa citeva clocote supa este gata. Se drege cu galbenus de ou si smintina.
Se serveste imediat, adaugind in farfurie cite un buchetel de conopida
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryDaca va spun ca sunt minunate aceste briose, ma credeti? Poate este greu sa va dati seama din poze ca este asa cum zic eu,...
Desert briose cu coacaze, ciocolata si bezeaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii