Supe de legume

Reteta Supa de dovleac (de copt) cu castane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se condimenteaza dovleacul cu sare, piper, scortisoara si coriandru. Se fierbe 20 minute, apoi se marunteste in turmix. Castanele se prajesc si se cur

ingrediente

   600 g dovleac pentru copt
   o radacina de telina
   4 dl lapte
   3 dl supa de carne
   sare
   piper
   scortisoara
   coriandru
   120 g castane

mod de preparare

Se condimenteaza dovleacul cu sare, piper, scortisoara si coriandru. Se fierbe 20 minute, apoi se marunteste in turmix. Castanele se prajesc si se curata de coaja si se pun in farfuria pentru supa.
Alte reteta ciorba recomandate



Ciorba radauteana

Supa de rosii

Ciorba legume
Incearca si Supa-crema de conopida cu verdeata
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de dovleac (de copt) cu castane" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.