Supa de dovleac (de copt) cu castane

Se condimenteaza dovleacul cu sare, piper, scortisoara si coriandru. Se fierbe 20 minute, apoi se marunteste in turmix. Castanele se prajesc si se cur

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g dovleac pentru copt
  • o radacina de telina
  • 4 dl lapte
  • 3 dl supa de carne
  • sare
  • piper
  • scortisoara
  • coriandru
  • 120 g castane

Mod de preparare

Se condimenteaza dovleacul cu sare, piper, scortisoara si coriandru. Se fierbe 20 minute, apoi se marunteste in turmix. Castanele se prajesc si se curata de coaja si se pun in farfuria pentru supa.
Alte reteta ciorba recomandate

Ciorba radauteana

Supa de rosii

Ciorba legume

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci