Fasolea se alege si se spala bine bine. Se lasa inainte de preparare in apa 2-3 ore pentru a fierbe mai usor. Ceapa si morcovii se spala si se taie c
Fasolea se alege si se spala bine bine. Se lasa inainte de preparare in apa 2-3 ore pentru a fierbe mai usor. Ceapa si morcovii se spala si se taie cubulete. Se pune ulei la inscis se adauga ceapa si se lasa pana capata o culoare aurie, se adauga apoi morcovii si se lasa si ei putin la prajit. Se adauga apoi 200-300 grame de bulion si apa. Dupa ce incepe sa fiarba se adauga fasolea. Se lasa la fiert 1 ora 1 jumatate. Cand e gata se adauga patrunjelul taiat marunt si se drege cu smantana.
Se serveste cu smantana.
Alte retete recomandate:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii