Supa de fasole

Fasolea se alege si se spala bine bine. Se lasa inainte de preparare in apa 2-3 ore pentru a fierbe mai usor. Ceapa si morcovii se spala si se taie c

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Supa de fasole

Ingrediente

  • 500 grame fasole
  • 1 ceapa mare
  • 3-4 morcovi
  • sare
  • patrunjel
  • ulei

Mod de preparare

Fasolea se alege si se spala bine bine. Se lasa inainte de preparare in apa 2-3 ore pentru a fierbe mai usor. Ceapa si morcovii se spala si se taie cubulete. Se pune ulei la inscis se adauga ceapa si se lasa pana capata o culoare aurie, se adauga apoi morcovii si se lasa si ei putin la prajit. Se adauga apoi 200-300 grame de bulion si apa. Dupa ce incepe sa fiarba se adauga fasolea. Se lasa la fiert 1 ora 1 jumatate. Cand e gata se adauga patrunjelul taiat marunt si se drege cu smantana.


Se serveste cu smantana.

Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc