Supe de legume

Reteta Supa de fasole verde

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata fasolea verde si se taie in bucati de aprox. 2 cm, apoi se fierbe pana se inmoaie in zeama de oase (sau apa). Intre timp, din untura si fain

ingrediente

   600 g fasole verde
   40g untura
   60 g faina
   1 ceapa mica rosie
   2-3 catei de usturoi
   1
   5 dl smantana
   1 buchetel mai mic de verdeata de patrunjel
   1-2 linguri de otet
   boia de ardei
   sare
   1
   5 l supa de carne

mod de preparare

Se curata fasolea verde si se taie in bucati de aprox. 2 cm, apoi se fierbe pana se inmoaie in zeama de oase (sau apa). Intre timp, din untura si faina se pregateste o prajeala aurie, in care amestecam in prealabil ceapa rosie si patrunjelul taiate marunt, si usturoiul zdrobit, boia de ardei, apoi se toarna peste prajeala putina apa rece si se omogenizeaza, apoi se amesteca cu supa.


Se fierbe bine, se condimenteaza cu sare si otet si apoi adaugati smantana (intregita cu supa si incalzita in prealabil).
Incearca si Supa fermierului cu legume si paste
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de fasole verde" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.