Supe de legume

Supa de legume cu costita afumata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata zarzavatul, se spala, apoi se taie marunt si se caleste in grasime. Se adauga apa fierbinte sau, daca se poate, zeama de carne, si se lasa s

ingrediente

   3 buc. morcov
   1 buc. telina
   2 buc. ceapa
   2-3 foi varza
   2-3 buc. rosii
   100-150 gr. mazare
   sare
   piper
   2 l apa
   o lingura untdelemn
   100-150 gr. costita afumata
   2-3 catei usturoi
   100 gr. cascaval
   40-50 gr. macaroane

mod de preparare

Se curata zarzavatul, se spala, apoi se taie marunt si se caleste in grasime. Se adauga apa fierbinte sau, daca se poate, zeama de carne, si se lasa sa se fiarba la foc potrivit impreuna cu bucata de costita. Cind totul este bine fiert, se scoate costita si se taie patratele; macaroanele, care au fost fierte separat, se taie in bucatele si se introduc in supa o data cu mazarea si costita. Dupa citeva clocote, se adauga rosiile curatate si taiate felii sau bulionul. Cind supa este fiarta se potriveste gustul cu usturoi pisat si sare.
La masa se serveste cu cascaval ras pe deasupra.
Incearca si Supa crema de cartofi cu crutoane
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de legume cu costita afumata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite