Se spala lintea si se pune la fiert, dupa ce da in clocot se strecoara si se schimba apa. In cea de-a doua apa, se adauga legumele curatate si taiate,
Se spala lintea si se pune la fiert, dupa ce da in clocot se strecoara si se schimba apa.
In cea de-a doua apa, se adauga legumele curatate si taiate, uleiul, orezul, si dupa gust sarea si piperul.
Se acopera si se lasa sa fiarba la foc domol. Dupa ce toate legumele s-au fiert se lasa la racit putin si se paseaza pana se obtine o crema.
Se serveste calda cu suc de lamaie proaspat stoarsa, crutoane de paine, stropite cu ulei de masline. Daca doresti poti sa o servesti cu smantana vegetala.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii