Se alege mazarea de gunoaie. Am spalat-o in 7-8 ape si am pus-o la fiert cu usturoiul taiat mare si foaia de dafin. Pana fierbe mazarea acolo in treab
Se alege mazarea de gunoaie.
Am spalat-o in 7-8 ape si am pus-o la fiert cu usturoiul taiat mare si foaia de dafin.
Pana fierbe mazarea acolo in treaba ei, punem citeva linguri de ulei intr-o tigaie si calim ceapa tocata maruntel, morcovul ras si ciolanul taiat betisoare.
Calim pina incepe ceapa sa-si schimbe infatisarea si adaugam si rosia curatata de coaja si taiata bucatele.
In amestecul de ceapa de mai sus punem si oregano, cimbru si rozmarin, doar cit sa le incalzim un pic. nu le prajim indelungat.
Verificam daca s-a fiert mazarea.
Punem prajeala peste mazare.
Dam cu lingura prin oala si o mai lasam vreo 20 de minute la fiert.
Pofta buna!
Reteta Supa de mazare galbena a fost propusa de jenny_kap pe forum culinar.ro
Alte retete de supe cu legume gasiti aici:
Supa de ceapa cu croutons,
Supa crema de broccoli cu galuste din faina de malai,
Supa de legume cu galuste de post

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii