Supa de salata verde este o reteta de supa usoara, acrisoara, perfecta pentru zilele de primavara. Azi va prezint reteta unei supe de salata verde in varianta light, cu iaurt, fara oua si sunca prajita.
Se curata si se toaca usturoiul, se pune la calit in 3 linguri de ulei, apoi se adauga faina se lasa putin, amestecand continuu sa nu se prinda de cratita, apoi se adauga apa si laptele batut amestecat cu laptele dulce.
In timp ce se lasa la fiert se spala bine salata, dupa care se adauga rupta cu mana. Se potriveste de gust cu sare si sare de lamaie sau zeama de lamaie, dupa care se poate adauga smantana dupa gust, sau oua fierte.
Supa de salata verde cu iaurt poate fi servita atat rece cat si calda.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii