Supa de sfecla rosie

Supa de sfecla rosie este o reteta culinara simpla si rapida. Ingredientele pentru retete sunt: supa de legume, sfecla, morcovi.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 l supa de legume
  • 3 morcovi rasi
  • 3 sfecle rosii
  • decojite si taiate cuburi
  • 3 cartofi curatati si taiati cuburi
  • 1 l ulei de masline
  • 1 ceapa tocata
  • 1 conserva cu pasta de tomate
  • 200 ml apa
  • 1/2  varza curatata si tocata
  • 1 conserva cuburi de rosii decojite
  • 5 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita zahar

Mod de preparare

Supa de sfecla rosie se prepara astfel:  punem la fiert supa si dam drumul, cand clocoteste, la sfecla. Lasam sa fiarba pana ce isi pierde culoarea. Adaugam morcovii, cartofii si usturoiul. Lasam sa fiarba la foc mijlociu, 15 minute. Adaugam varza si conserva de cuburi de rosii decojite. Incingem uleiul intr-o cratita si calim ceapa pana devine sticloasa. Punem pasta de tomate si amestecam. Adaugam ceapa in supa care fierbe. Condimentam cu sare, piper si zahar. Acoperim oala cu un capac si stingem focul. Lasam sa se odihneasca, si dupa ce s-a racorit o punem in vase si o servim cu smantana si patrunjel tocat.


Alte supe recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori