Pentru supa de sparanghel cu smantana se rade usor sparanghelul, se taie in bucati de 2-3 cm. Se pune intr-o oala cu apa si sare la foc.
Pentru supa de sparanghel cu smantana se rade usor sparanghelul, se taie in bucati de 2-3 cm. Se pune intr-o oala cu apa si sare la foc. Cand sparanghelul este fiert, oala se ia de pe foc. Intr-un vas se topeste untul, se adauga faina, se amesteca bine, apoi se toarna cateva linguri de supa. Dupa cateva clocote, se toarna in supa si se lasa sa fiarba impreuna 5-10 minute. Se bate un ou si smantana si se presara pe deasupra patrunjel verde tocat fin.
Se serveste la masa cu saleuri de cascaval.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii