Supa de struguri

Se iau 100 gr boabe de struguri si se tai in 2 bucati ( in lungime) se scot samburii si pana la servire se pun in loc racoros. Se preseaza sucul din s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg struguri albi
  • 200 ml smantana
  • 200 ml vin alb
  • 50 gr zahar
  • 4 galbenusuri de ou
  • 1 lingurita de faina
  • un varf de cutit de sare
  • 10 gr zahar vanilat

Mod de preparare

Se iau 100 gr boabe de struguri si se tai in 2 bucati ( in lungime) se scot samburii si pana la servire se pun in loc racoros. Se preseaza sucul din strugurii ramasi si se pune la fiert impreuna cu zaharul, zaharul vanilat si vinul alb. Se amesteca cu faina si smantana, fara noduri. Se pune din nou la fiert. Se sareaza un pic si se ia de pe foc. Cand se raceste un pic, cu telul se amesteca cu galbenusurile de la oua.
Alte retete culinare

recomandate:

Ciorba salata

Ciorba spanac

Supa de rosii

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc