Supe de legume

Supa de zarzavat cu gris sau tapioca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se inabusa legumele in putina apa si margarina. Dupa ce s-au inmuiat se adauga faina desfacuta in putina apa si restul de apa si se lasa la foc mic. C

ingrediente

   500 ml apa
   50 gr. macris
   10 gr. arpagic
   10 gr. margarina
   o lingurita gris

mod de preparare

Se inabusa legumele in putina apa si margarina. Dupa ce s-au inmuiat se adauga faina desfacuta in putina apa si restul de apa si se lasa la foc mic. Cind este aproape gata se adauga grisul sau tapioca in ploaie, lasind sa mai fiarba inca 10 minute. Se poate adauga dupa gust suc de rosii, telina cruda taiata marunt, hasmatuchi.
Se serveste cu piine crutoane si patrunjel verde
Incearca si Supa crema de morcovi
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de zarzavat cu gris sau tapioca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite